İlçemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hazırlanan programa, daire amirleri öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile Hükümet Konağı bahçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan ACAR’ ın Atatürk Anıtına çelenk koyması ile başladı.

Köyceğiz İlk/Ortaokulu Müdürlüğü öncülüğünde hazırlanan program spor salonunda saat 10.00 da düzenlendi. Öğrencilerimiz tarafından şiir ve yazılar okundu, dans ve ront gösterileri sergilendi. Vatandaşlarımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na yoğun ilgi gösterdi.Programın sonunda çeşitli yarışma dallarında dereceye giren öğrencilerimize Belediye Başkan Vekili Sayın Emin ÇİÇEK, İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Mustafa CAN ve İlçe Müftümüz tarafından hediyeler verildi.